Agenda CBR in BC Quarterly February 2, 2017 9:30 am - 12:30 pm

Location: McLaren Housing at 1249 Howe Street

Teleconference call-in details:

Toll Free Dial-in Number: (+1) 888 884 4539

Guest Code: 1061180 #

Agenda:

1. Welcome and Introductions (5 minutes, 9:30 am - 9:35 am)

- 2. Review today's agenda and minutes from last meeting (5 minutes, 9:35 9:40 am)
- **3. Presentations and clarifying questions** (1 hour, 9:40 am 10:40 am)

A number of our previous CBR Quarterly meetings have focused on the perspectives of community based organizations and academic researchers. This meeting, we shift our focus to the perspective of four individuals with lived experience who have been contributing to diverse CBR projects in BC and across Canada.

- Sean Grieve and Jaydee Cossar, BC People Living with HIV Stigma Index Project (PAN)
- Candice Norris, PLDI Impact Evaluation (PAN)
- James Watson, What's Hot with PRAs? (OHTN)
- TBD
- **4. Group discussion** (30 minutes, 10:40 am 11:10 am)
- **5. Break** (10 minutes, 11:10 am 11:20 am)
- **6. Project updates** (45 minutes, 11:20 am 12:05 pm)

Teams can provide written updates that will be distributed out to the group. Please provide a brief summary of each project and focus on the following three areas: one success, one problem encountered, and one lesson learned.

Time will be dedicated to projects who have a discussion point that would benefit from the group's attention.

6. Meeting adjourned. Folks are welcome stay and network! (15 minutes, 12:05 pm – 12:20 pm)